日本古来の金物の町 兵庫 三木
その地で昭和10年より続く
老舗が造る「伝統の切味」

日本古来の金物の町 兵庫 三木
その地で昭和10年より続く
老舗が造る「伝統の切味」

日本古来の金物の町 兵庫 三木
その地で昭和10年より続く
老舗が造る「伝統の切味」

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三木刃物製作所について

ABOUT

昭和10年(西暦1935年)の創業以来、良質の刃物鋼と軟鉄をもって古来の製法を元に、庖丁の切れ味の生命『鋼の粘り』を
絶えず追求しながら一丁一丁の工程を怠らず製作しています。
和包丁から洋包丁まで幅広く取り揃えおり、
国内外のお客様に高く評価されています。

Since its establishment in 1935, with good quality blade steel and soft iron, based on the old-fashioned manufacturing method, life of knife is cut and taste life while absolutely pursuing the "stickiness of steel", but the process of 1-to-1 I am producing without hesitation. A wide range of products from Japanese to Western knives are highly valued by customers in Japan and abroad.

商品一覧

ITEM
和庖丁 イメージ

和庖丁

Japanese Knife
洋庖丁 イメージ

洋庖丁

Western Knife
特殊庖丁 イメージ

特殊庖丁

Special Kitchen Knife

プロの料理人向けに特定用途で使用される庖丁も各種ご用意しております。

We also offer a variety of kitchen knives that are used for special purpose for professional cooks.

福祉庖丁 イメージ

福祉庖丁

Welfare Kitchen Knife

ユニバーサルデザインを取り入れた新しい庖丁をご紹介します。

We introduce a new kitchen knife incorporating universal design.

その他の刃物 イメージ

その他の刃物

Other Cutlery

その他、専門的な刃物、特殊な刃物も扱っております。

We also handle specialized cutters and special cutters.

刃物についてのご紹介

INFORMATION

製造工程

Manufacturing
process

庖丁の選び方

How to choose a
kitchen knife

手入れの方法

How to care

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